KORIA Hair & Make-Up

Tekijät

Varaa aika Osta lahjakortti
Koria Hair & Make-up

Outi

Parturi-kampaaja, meikkaaja

En voisi kuvitellakaan ammattia joka ei olisi ihmisläheinen. Yksi tärkeä asia, mitä ilman en voisi elää, on luovuus. Lapsuudessani piano ja pensseli saivat pian loogisesti seurakseen sakset. Toiveammattini oli löytynyt yhtä nopeasti kuin veljieni hovileikkaaja.

Isossakyrössä vuodesta 1989 alkaen vietettyjen vuosien aikana maalailin mielessäni oman liikkeeni seiniä ja sävelsin sen tunnelmaa. Siellä olisi inspiroiva ja rauhallinen olo. Sinne olisi asiakkaan helppo tulla ja olla. Palvelu tuntuisi kokonaiselta ja eheyttävältä, sellaiselta, että asiakas tuntisi, että häntä on kuunneltu. Lisäksi siellä saisi ehdottamasti kahvia sekä herkkuja!

Muutin Seinäjoelle valmistuttuani Vaasan ammattiopistosta parturi-kampaajaksi 2010, ja pian heittäydyin yrittäjäksi vuokratuolille. Se oli ihanaa aikaa! Silti edelleen jatkoin oman liikkeeni maalailua; salilla, elokuvissa, lenkillä, kunnes tuijotin tv:tä omissa ajatuksissani ja havahduin siihen, kun Vertti ja Väinö -koirani peuhaavat vieressäni ja avomieheni kysyy painokkaasti: "Kuunteleksä?"

Joulukuussa 2017 avasin Korian, ikioman liikkeeni, jota ei olisi ilman teitä. Toivottavasti nähdään pian, lämpimästi tervetuloa!
Koria Hair & Make-up

Maiju

Parturi-kampaaja

Lapsuudesta saakka ollut haaveeni toteutui vuonna 2013, kun valmistuin parturi-kampaajaksi Seinäjoella. Sitä ennen olin ehtinyt hankkia kokin ammatin ja olla työelämässä jonkin aikaa.

Perheeseeni kuuluu kaksi lasta ja aviomies, asumme Seinäjoella.

Vapaa-aikani menee lasten kanssa touhaillessa ja kuten arvata saattaa ruoanlaitto ja leipominen ovat lähellä sydäntäni. Nähdään Koriassa!
Koria Hair & Make-up

Jenna

Parturi-kampaaja

Valmistuin Parturi-kampaajaksi keväällä 2018 ja olen siitä saakka työskennellyt hiusten parissa Seinäjoella toisessa liikkeessä. Sieltä olenkin saanut mahtavan pohjan tälle alalle, sekä kampaajana että yrittäjänä.

Tämä ala todella on intohimoni ja josta haluan oppia koko ajan lisää. Seurailen jatkuvasti hiusalan trendejä somessa ja kouluttaudun säännöllisesti. Erityisesti olen kouluttautunut erilaisiin vaalennuksiin ja raidoituksiin, mutta lähtökohtana on löytää asiakkaan persoonaan ja tarpeisiin sopivat hiukset. Tällä hetkellä opiskelenkin myös Vamiassa Hiusalan erikoisammattitutkintoa.

Jotta jaksan tehdä työtäni parhaalla mahdollisella tavalla koen harrastukset ja perheen itselleni tärkeänä vastapainona. Käyn joka viikko ratsastustunneilla, sekä lenkkeilen Lyyli- koiramme kanssa.

Lämpimästi tervetuloa, nähdään Koriassa.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Ruukintie 88,
60100 Seinäjoki
info@koriahairmakeup.fi

Aukioloajat

Tiistai-Perjantai 10:00-17:00
TAI
sopimuksen mukaan