KORIA Hair & Make-Up

Tekijät

Varaa aika Osta lahjakortti
Koria Hair & Make-up

Outi

Parturi-kampaaja, meikkaaja, yrittäjä-omistaja

En voisi kuvitellakaan ammattia joka ei olisi ihmisläheinen. Yksi tärkeä asia, mitä ilman en voisi elää, on luovuus. Lapsuudessani piano ja pensseli saivat pian loogisesti seurakseen sakset. Toiveammattini oli löytynyt yhtä nopeasti kuin veljieni hovileikkaaja.

Isossakyrössä vuodesta 1989 alkaen vietettyjen vuosien aikana maalailin mielessäni oman liikkeeni seiniä ja sävelsin sen tunnelmaa. Siellä olisi inspiroiva ja rauhallinen olo. Sinne olisi asiakkaan helppo tulla ja olla. Palvelu tuntuisi kokonaiselta ja eheyttävältä, sellaiselta, että asiakas tuntisi, että häntä on kuunneltu. Lisäksi siellä saisi ehdottamasti kahvia sekä herkkuja!

Muutin Seinäjoelle valmistuttuani Vaasan ammattiopistosta parturi-kampaajaksi 2010, ja pian heittäydyin yrittäjäksi vuokratuolille. Se oli ihanaa aikaa! Silti edelleen jatkoin oman liikkeeni maalailua; salilla, elokuvissa, lenkillä, kunnes tuijotin tv:tä omissa ajatuksissani ja havahduin siihen, kun Vertti ja Väinö -koirani peuhaavat vieressäni ja avomieheni kysyy painokkaasti: "Kuunteleksä?"

Joulukuussa 2017 avasin Korian, ikioman liikkeeni, jota ei olisi ilman teitä. Toivottavasti nähdään pian, lämpimästi tervetuloa!
Koria Hair & Make-up

Jenna

Parturi-kampaaja

Valmistuin Parturi-kampaajaksi keväällä 2018 ja olen siitä saakka työskennellyt hiusten parissa Seinäjoella toisessa liikkeessä. Sieltä olenkin saanut mahtavan pohjan tälle alalle, sekä kampaajana että yrittäjänä.

Tämä ala todella on intohimoni ja josta haluan oppia koko ajan lisää. Seurailen jatkuvasti hiusalan trendejä somessa ja kouluttaudun säännöllisesti. Erityisesti olen kouluttautunut erilaisiin vaalennuksiin ja raidoituksiin, mutta lähtökohtana on löytää asiakkaan persoonaan ja tarpeisiin sopivat hiukset. Tällä hetkellä opiskelenkin myös Vamiassa Hiusalan erikoisammattitutkintoa.

Jotta jaksan tehdä työtäni parhaalla mahdollisella tavalla koen harrastukset ja perheen itselleni tärkeänä vastapainona. Käyn joka viikko ratsastustunneilla, sekä lenkkeilen Lyyli- koiramme kanssa.

Lämpimästi tervetuloa, nähdään Koriassa.
Koria Hair & Make-up

Sofia

Parturi-kampaaja

Tällä hetkellä voin aidosti sanoa, että olen unelmatyössäni. Parturi-kampaajan työ ei oo ollu koskaan oikeastaan haaveammattini, mutta uskon, että se on ollut kuitenkin oikeiden valintojen summa ja sen vuoksi pääsen tekemään töitä hiuksien parissa juuri nyt. Parturi-kampaajan työssä yhdistyy sekä ihmisläheisyys että käytönnöllisyys, mutta ennen kaikkea luovuus. On aivan ihanaa, että pääsen omassa työssäni luomaan kauniita hiuksia asiakkaille ja pystyn omalla ammattitaidollani auttamaan asiakkaita löytämään juuri heille sopivan hiusmallin sekä värin. Onhan hiukset meidän kruunumme ja siksi myös iso osa identiteettiämme ja koko persoonaamme.

Parturi-kampaajaksi olen valmistunut keväällä 2017 Espoon Omniasta. Hiusalalla olen työskennellyt valmistumisesta saakka työntekijänä ja nyt Koriassa aloitin yrittäjänä, mikä on itselle aivan uutta, mutta samalla niin jännittävää ja ihanaa!

Tämä on unelmatyöni, koska pääsen luomaan kauniita asioita, kehittymään ja kouluttautumaan. Tässä työssä ei voi olla koskaan valmis ja aina voi oppia uutta. Olen työssäni tarkka ja täsmällinen. Omaan erikoisosaamiseeni kuuluvat kaikki vaalennus- ja raitatyöt. Minun penkissäni syntyy usein kaikki luonnolliset ja vivahteikkaat lopputulokset, koko vaalennuksia unohtamatta.

Työn vastapainona rakastan liikkua eri tavoin. Lenkkeily, crossfit ja agility koirani kanssa täyttää mukavasti vapaa-aikani, perhettä ja ystäviä unohtamatta.

Lämpimästi tervetuloa ja nähdään Koriassa!

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Ruukintie 88,
60100 Seinäjoki
info@koriahairmakeup.fi

Aukioloajat

Tiistai-Perjantai 10:00-17:00
TAI
sopimuksen mukaan